Get Social With Us
ANGELIQUE STAPELBROEK - JWA | ᐅ JWA | Agentschap voor visagisten en hairstylisten
Wie zijn de artiesten achter Joyce Walian Agency? Het agentschap voor visagisten en hairstylisten. Vandaag is het de beurt aan Angelique Stapelbroek. Alles weten over haar en werkzaamheden? Lees het hier.
Visagie, fotografie, make-up, makeup artist
20479
post-template-default,single,single-post,postid-20479,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,content_with_no_min_height,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-2.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.3,vc_responsive

ANGELIQUE STAPELBROEK – JWA

ANGELIQUE STAPELBROEK

De komende weken zullen we stuk voor stuk onze artiesten aan jullie voorstellen. Wie is de persoon achter het werk dat ze maken? Wat zijn de lievelingsproducten en wat juist de dont’s. Wie of wat zijn hun inspiratiebronnen? Alle achtergrond informatie die je altijd al hebt willen weten!

 

Angelique schopt deze reeks af. Deze powervrouw (door insiders ook wel mama Liek genoemd) zit sinds 2 jaar bij het agentschap. En is een groot aanwinst voor het team! Lees en beoordeel zelf!

IMG_6967
IMG_5627
IMG_5857

“Winners are not people who never fail, but people who never quit.”

Even voorstellen! Mijn naam is Angelique en na een aantal jaren in de mode industrie gewerkt te hebben besloot ik nadat mijn zoon geboren werd om het roer om te gooien. Na een aantal jaren succesvol nagelstyliste geweest te zijn forceerde een allergie mij om te stoppen met mijn onderneming. Door altijd mijn passie voor beauty gevolgd te hebben op platformen als YouTube en magazines als Vogue.it en Numeró ben in geïnspireerd  geraakt door de kunst om iemand te transformeren met behulp van een Hair & Make-Up.

 

Door in Amsterdam de B-Academy gevolgd te hebben, ben ik langzaam maar zeker in het vak gestapt en heb ik direct de Hair School gevolgd om als Hair and Make-Up artist aan het werk te gaan. Na twee jaar van enorm hard werken besloot ik mee te doen aan de Dutch Makeup Award, die ik drie keer op rij heb gewonnen. Het winnen van deze awards heeft mijn carrière een enorme boost gegeven en heb ik van mijn passie mijn werk kunnen maken.

Het werk als Hair and make-up artist geeft mij enorm veel vrijheid en mogelijkheden om in binnen- en buitenland veel inspirerende mensen en plaatsen te bezoeken. Om dit te kunnen realiseren ben ik veel onderweg, maar elk nadeel heeft zijn voordeel, zo is geen enkele werkdag voor mij hetzelfde.

 

Tijdens mijn werk gebruik ik veel verschillende producten van veel verschillende merken. ELLIS FAAS is wel één van mijn favorieten, omdat het crème producten zijn die prachtig blenden op de huid voor een mooi en natuurlijk effect zorgen. Zo krijgen de modellen een mooie, frisse uitstraling. Wat voor mij persoonlijk onmisbaar is, is de ‘’Bio Retinoid’’ van Ren Clean Skincare. Deze zorgt ervoor dat mijn huid er steviger, maar vooral jonger uit ziet.

 

Ik ben trots op het werk wat ik afgelopen 12 jaar heb mogen doen. Jobs voor onder andere Harpers Bazar, Glamour, Cole Mazagine, Nylon Magazine, Hongkong Fashion Week, Paris Fashion Week en diverse televisie programma’s zijn hoogtepunten in mijn carrière. Ik pluk elke dag en doe er alles aan om vandaag beter te maken dan gisteren, met deze instelling wil ik dit werk nog velen jaren uitoefenen.

“Love the life you live, live the life you love.”

Angelique Stapelbroek

Angelique

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.