Get Social With Us
RESY RAMAEKERS - JWA | ᐅ JWA | Agentschap voor visagisten en hairstylisten
Wie zijn de artiesten achter Joyce Walian Agency? Het agentschap voor visagisten en hairstylisten. Vandaag is het de beurt aan Resy Ramaekers. Alles weten over haar en werkzaamheden? Lees het hier.
Visagie, fotografie, make-up, makeup artist
20521
post-template-default,single,single-post,postid-20521,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,content_with_no_min_height,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-2.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.3,vc_responsive

RESY RAMAEKERS – JWA

RESY RAMAEKERS

De komende weken zullen we stuk voor stuk onze artiesten aan jullie voorstellen. Wie is de persoon achter het werk dat ze maken? Wat zijn de lievelingsproducten en wat juist de dont’s. Wie of wat zijn hun inspiratiebronnen? Alle achtergrond informatie die je altijd al hebt willen weten!

Deze week is onze Resy aan de beurt! Zij is al vanaf het begin een JWA-member. Dit is in de tussentijd nu al 4 jaar! En de samenwerking binnen het team en met onze klanten is nog steeds top! Zo loyaal als dat Resy is, is er geen een. Deze hardwerkende mama gaat voor top kwaliteit!

2016-03-16-PHOTO-00000910
2018-01-15-PHOTO-00006790
IMG_6439

“SCHOONHEID IS EEN MANIER VAN KIJKEN.”

Vanaf jonge leeftijd was ik al geïnteresseerd in beauty. Ik was altijd met makeup bezig. Mijn zusje was niet altijd een gewillig slachtoffer, maar stond het toch toe dat ik mijn vlechten en makeup kunsten af en toe op haar mocht uitproberen.

 

Ondanks mijn passie, ben ik toch begonnen als schoonheidsspecialiste. Jaren later ben ik mijn makeup en haaropleidingen gaan doen. In het begin ben ik  veel gaan assisteren en vrij werk gaan maken, om mijn portfolio op te bouwen. Uiteindelijk heb ik toch de stap genomen om fulltime het vak in te gaan. Beste keuze ooit. Ik ben nog (bijna) elke dag blij met mijn werk.

 

Vooral de vrijheid, elke dag met andere mensen en op verschillende locaties werken spreekt me aan.  Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn, moodboards te maken en looks te verzinnen.

Een keerzijde vind ik de onderzekerheid wat het freelancen met zich mee brengt. Maar alsnog zou ik niet anders willen.

Ik ben geen ochtendmens. Dus dat is af en toe nog wel eens lastig met vroege werktijden. Mijn oplossing hiervoor is dat ik ontbijt in de auto. Elk kwartiertje langer in bed is er een!

 

Een clean face is my middle name! Ik ben echt van less is more. Vaak vind ik juist de huid op zich al de mooiste make-up. Een fris glansje en een mooie wenkbrauw zijn dingen waar ik me vaak op focus.  Toch vind ik het ook leuk om uit mijn comfortzone te stappen en los te gaan. Ook met kids-campagnes kan ik los gaan. Het kan dan juist niet gek genoeg!

 

Ik heb een lievelings highlight. Deze is helaas uit het assortiment gegaan. Ik hoooooooop zo erg dat ik deze nog eens tegenkom in een uitverkoopbak of iets dergelijks. Dus nee, ik zeg nu nog even niet om welke het precies gaat….

 

Mijn fijnste producten zijn de cremes van Weleda, Strobe Cream van MAC Cosmetics,  8 Eight Hour Cream van Elizabeth Arden en mijn Mason Pearson borstel. Deze laatste heb ik gecustomized met een babyblauw hartje. Waardoor iedereen weet dat die van mij is!

 

Ik zelf draag altijd een zwarte eyeliner en soms wat subtiele glansjes. Ook een rode lip, kun je me voor porren. Ik gebruik dan de Ruby Woo of Relentlessly Red. Allebei van MAC Cosmetics.

 

Mijn grote wens is om ooit Doutzen (geen achternaam nodig) in mijn stoel te hebben. Misschien heel cliche, maar ik vind haar zoooo mooi. Het liefste zou ik willen dat de job dan ook nog in het buitenland plaatsvindt! En dan bedoel ik uiteraard geen België! Voor Daphne Groeneveld zou ik ook zeker wel eerder terugkomen van vakantie.

Liefs xxx

RESY RAMAEKERS

resy

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.