Get Social With Us
DANIELLE TRILSBEEK - JWA | ᐅ JWA | Agentschap voor visagisten en hairstylisten
Wie zijn de artiesten achter Joyce Walian Agency? Het agentschap voor visagisten en hairstylisten. Vandaag is het de beurt aan Danielle Trilsbeek. Alles weten over haar en werkzaamheden? Lees het hier.
Visagie, fotografie, make-up, makeup artist
20588
post-template-default,single,single-post,postid-20588,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,content_with_no_min_height,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-2.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.3,vc_responsive

DANIELLE TRILSBEEK – JWA

DANIELLE TRILSBEEK

De komende weken zullen we stuk voor stuk onze artiesten aan jullie voorstellen. Wie is de persoon achter het werk dat ze maken? Wat zijn de lievelingsproducten en wat juist de dont’s. Wie of wat zijn hun inspiratiebronnen? Alle achtergrond informatie die je altijd al hebt willen weten!

Deze keer is Danielle aan de beurt. Als laatste member erbij gekomen en een super goede aanvulling op ons team. Met haar sprankelende persoonlijkheid en visie is ze een mooi mens om op de set erbij te hebben. Vooral haar modische glamour looks zijn een sterk punt van het werk dat ze maakt.

BackstageD1
BackstageD3
BackstageD2

 “FOLLOW YOUR HEART.”

Vanaf jonge leeftijd was ik altijd al bezig met haar en make-up. Poppen en barbies kregen dagelijks een andere look aangemeten. En ook vriendinnen ontkwamen er op latere leeftijd niet aan en kregen een totale make-over.

 

Na het behalen van mijn vwo en Heao diploma rolde ik het bedrijfsleven in. Ik kwam onder andere terecht bij Bavaria. Maar na een aantal jaren in een commerciele functie gewerkt te hebben, kwam mijn passie voor haar en make-up weer naar boven. Ik besloot een opleiding voor visagie te gaan volgen. “Wat als ik daar nu mijn werk van zou kunnen maken?” dacht ik bij mezelf. Ik volgde mijn gevoel. En nam ontslag van mijn vaste baan. Na nog meer opleidingen te hebben gevolgd zoals bijvoorbeeld The Hairschool (olv Rutger vd Heijden en Martin Wentzel), dook ik het freelance bestaan in.

 

Inmiddels ben ik alweer zo’n 10 jaar aan het werk als visagist en hairstylist. Van tv-serie’s en films tot photoshoots in binnen en buitenland. En een van mijn vaste opdrachtgevers de Efteling tot evenementen door het hele land. Geen dag is hetzelfde en dat maakt dit werk ook zo leuk. Samen met een team van stylisten, fotografen, modellen en andere collega’s iets moois neerzetten! Daar geniet ik echt van!

 

De ene dag gaat het om een naturel make-up voor een commercial en de volgende dag maak je een hele creatieve look voor een show. Ik hou van de afwisseling. Mensen vragen vaak aan mij wat ik het leukste vind om te doen. Maar voor mij is het juist belangrijk dat het totaalplaatje klopt. Ik hou van zachte natural looks. Met kleine accenten op de juiste plek die iemand mooier maken. Maar ik vind het ook heel tof om eens uit te kunnen pakken met veel kleur of big hair.

 

Persoonlijk hou ik ook heel erg van reizen. Ik ben al op veel plekken geweest in de wereld, zoals Australie , Chili, Zuid Afrika, Borneo, Amerika, Cuba en IJsland. Ook voor mijn werk vlieg ik de wereld over. Over een paar weken vertrek ik naar Spanje en aansluitend naar LA. Het is toch geweldig om work and pleasure te combineren!? Ook in ons eigen kleine land kom ik op plaatsen waar ik normaal niet snel zou komen. En het verbaast me nog elke keer weer hoe mooi Nederland eigenlijk is.

 

Het klinkt nu allemaal als rozengeur en maneschijn, maar ondertussen is het natuurlijk ook gewoon hard werken. Lange dagen, veel reistijd, tijdens de winter buiten in de kou en regen werken en nog meer van dat soort fratsen. Dat maakt dat het af en toe best wel bikkelen is. Maar aan het einde van de rit is dat het allemaal waard! En ben ik nog elke dag blij dat ik ooit de switch heb gemaakt om voor dit beroep te gaan!

DANIELLE TRILSBEEK

danielle

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.