Get Social With Us
NEW YEAR - FIRST BLOG | ᐅ JWA | Agentschap voor visagisten en hairstylisten
We starten het jaar van visagie en hairstylist goed! Met gave trends en mooie opdrachten! We hebben namelijk een topjaar achter de rug met opdrachten voor PSV, Ikea, Piet Hein Eek en mooie commercial voor de hersenstichting. Nieuwsgierig? Lees hier verder!
20354
post-template-default,single,single-post,postid-20354,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,content_with_no_min_height,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-2.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.3,vc_responsive

NEW YEAR – FIRST BLOG

NEW YEAR, FIRST BLOG

We hebben echt een top jaar achter de rug met prachtige opdrachten. We hebben o.a. een gave campagne mogen maken voor IKEA insamenwerking met Piet Hein Eek, de nieuwe lancering voor het tenue van PSV, een mooie commercial voor de Hersenstichting, het haar en make-up verzorgd voor de artiesten tijdens de XITE Awards en nog zoveel meer opdrachten die ik niet te kort wil doen. Hou onze Instagram account in de gaten om up to date te blijven!

Daarnaast heeft Angelique zich een week lang ingezet voor het 3FM Serious Request Glazen Huis. Waarin wij uiteraard niet konden achterblijven en ook een actie zijn gestart voor Serious Request 2017. Hier hebben we een bedrag van bijna 500 Euro mee mogen ophalen. We hebben een super leuke dag gehad. En willen deze dag in 2018 zeker nog een keer herhalen.

IMG_6800

Er staat weer een geweldig jaar op ons te wachten. Dus tijd om alle trends voor het komende jaar op een rijtje te zetten:

Uiteraard blijven de mooie, frisse en gezonde looks een trend in de commerciële wereld. Maar  waar we voorheen nog high lights wilden zetten met wat glitters erin, zijn die nu helemaal uit beeld. Mooie natuurlijke glossy glansjes zonder de sparkels zijn nu hot. In plaats van heftige lange volle wimpers, roept het modebeeld nu toch natuurlijkere eyelashes op. Dus  1 a 2 laagjes mascara zijn voorlopig  voldoende. Bye bye matte lipsticks! De glossy lips komen weer helemaal terug! Je mag zelfs de glossy glow terug laten komen op je oogleden.

De modekleur voor dit seizoen is rood. Al hoe wel de rode lipstick en nagellak nooit echt zijn weggeweest, mag hij nu zeker weer knallen. Een mooie verrassing is de rode eyeliner. Maar pas op, deze ooglook is helaas niet voor iedereen weggelegd.

Joyce_walian_agency_makeup_artist_new_year_tips
Joyce_walian_agency_makeup_artist
Joyce_walian_agency_makeup_artist_eindhoven

Hopelijk heb je iets aan bovenstaande tips. Onthou wel, make-up en haar zijn een vorm van expressie. Doe vooral waar jij je goed en fijn bij voelt! Wij zullen in ieder geval deze trends gaan gebruiken tijdens ons werk op de set.

Tot snel! Veel liefs, Joyce

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.