Get Social With Us
JOYCE | ᐅ JWA | Agentschap voor visagisten en hairstylisten
Een enthousiast team van professionele artiesten met een creatieve visie op haar en make-up. ✓ Stuk voor stuk veel ervaring ✓ Flexibel & gezellig ✓ Onmisbaar op de set
163
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-163,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,content_with_no_min_height,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-2.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.3,vc_responsive

JOYCE

Joyce is naast haar werk als hairstylist en visagist ook de oprichtster van JWA. Met haar perfectionisme en passie voor het vak, probeert ze tijdens haar werk altijd te kijken naar creatieve invalshoeken. Zodat ze vernieuwend kan blijven. Ook dit meenemende in haar eigen team van visagisten.

Een van de belangrijkste onderdelen van een gezicht vindt ze de wenkbrauwen. “Ze geven een uitdrukking aan het gezicht. En kunnen daardoor een gezicht perfectie en frisheid laten uitstralen.”

Joyce is sowieso bekend om haar frisse, serene en naturelle looks. Ook gelooft ze er erg in dat schoonheid van binnenuit komt. “Een gezonde levensstijl en een goed karma zijn daar onderdeel van.”

CONTACT