Wakeup and makeup
Bijna tien jaar lang werkte Joyce Walian in haar uppie als visagist en hairstylist voor grote merken en bladen. In 2014 werd ze wakker met een missie: de krachten bundelen met andere gedreven creatieven en samen het leukste agentschap van Nederland worden. Anno 2020 telt Joyce Walian Agency zes visagisten en hairstylisten: een succesvolle combi van groot individueel talent en knetter goed teamwork.

Knap teamwerk
Zes artiesten met een gezamenlijke liefde voor lokken en looks. Op de set hebben we aan één woord genoeg. Iets met jarenlange ervaring en grenzeloze teamspirit. We hebben de gun factor, zeggen ze. Misschien komt het door onze persoonlijke touch, door Angelique's nuchtere aanpak of is het juist Wouters aanstekelijke lach. Misschien gewoon doordat we kei- en keihard werken. Van elke look een showstopper maken, van elke klus een feestje.

Heel Holland in de steigers
Joyce Walian Agency blijft zich voortdurend ontwikkelen op beauty-gebied. Zowel in teamverband als individueel volgen we workshops en trainingen en zijn we op de hoogte van de laatste trends en technieken. Iedere artiest heeft een gedegen achtergrond en opleiding in haar en make-up. We delen een flinke dosis werkervaring, gebruiken dezelfde tools en rulen allemaal over een eigen regio. Zo coveren en poederen we heel Nederland; van Amsterdam tot Maastricht en Rotterdam tot Groningen. Onze standplaats? Eindhoven de gekste.

Look good, do good
Natuurlijk, duurzaam en cruelty free; we maken bewuste keuzes en werken zoveel mogelijk met make-up en styling producten die ecologisch en diervriendelijk zijn. Merken die we niet alleen graag gebruiken, maar dus ook met trots uit onze koffer toveren. Zo smeren en stylen we met liefde voor huid, haar én de wereld.

100+

JAAR ERVARING

1

VISIE

24/7

INZETBAAR

100%

TEAMSPIRIT
Haar en make-up

JOYCE

Walian

Joyce Walian Agency vertegenwoordigt een team van zes talentvolle mooimakers in haar en make-up. Creatieve artiesten met meer dan tien jaar ervaring, bakken energie en vlinders voor het vak. Catwalks, commercials, campagnes: we’ve got your back ánd your makeup.

Let's meet together

We staan altijd open voor een gesprek met een kopje thee/koffie of een alcoholische versnapering!  Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Thank you!
Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Let's work together

Kleine en grote producties
Werkzaam in haar en make-up
Altijd een goede vibe
Professionele houding
Flexibel, betrouwbaar en loyaal.